Inici Actualitat Just Sociats i Montse Martínez guanyen la 2a Cursa dels Gitanos de...

Just Sociats i Montse Martínez guanyen la 2a Cursa dels Gitanos de Taradell

0
COMPARTIR
Imatge de l'edició del 2012

Un total de 234 participants, el doble que l’any passat, van prendre part aquest diumenge a la 2a Cursa dels gitanos de Taradell, tot i que hi havia 262 inscrits. La prova, organitzada pel Centre Excursionista de Taradell i el CET L’Enclusa, comptava amb dos recorreguts: 10 Km i 22 Km. Just Sociats i Montse Martínez van guanyar la prova llarga, mentre que Xevi Vidal i Ana Belén Garcia es van imposar en la de 10 quilòmetres.

En la cursa de 10 quilòmetres la guanyadora en l’apartat femení va ser Ana Belén Garcia de Granollers amb un temps de 55 minuts i 29 segons. Seguida per Montse Fernández amb 1 hora 4 minuts i 4 segons, i Sílvia Esteban amb un temps d’1 hora 6 minuts i 1 segon.

En l’apartat masculí, triomf per Xevi Vidal de Vic amb un temps de 47 minuts i 16 segons, seguit per Xevi Prims amb una marca de 47 minuts i 30 segons. La tercera posició va ser per Xavi Tomasa amb un temps de 48 minuts i 13 segons.

En la cursa de 22 quilòmetres la victòria en l’apartat femení va ser per Montse Martínez amb una marca de 2 hores 6 minuts i 1 segon. En segona posició va arribar Tina Bes amb un temps de 2 hores 7 minuts i 3 segons i tercera va ser Àgata Nogué que va tardar 2 hores 12 minuts i 38 segons.

En l’apartat masculí, el triomf va ser per Just Sociats amb una marca d’1 hora 40 minuts i 20 segons. La segona posició va ser per Gerard Morales amb un temps de 1 hora 41 minuts i 6 segons, i tercer Albert Llorens que va tardar 1 hora 48 minuts i 5 segons.

Pel que fa a la classificació dels millors taradellencs, Sílvia Esteban va ser la millor en els 10 km i en l’apartat masculí va ser David Soler (53 minuts 28 segons).

En la de 22 quilòmetres, la millor taradellenca va ser Maria Font (2 hores 25 minuts 21 segons) i el millor taradellenc Eudald Babot (1 hora 50 minuts 30 segons), cinquè a la general.

Cal destacar que el traçat era 100% de muntanya pels voltants de Taradell i que en la cursa de 10 quilòmetres hi van participar 112 atletes, mentre que en la llarga hi van prendre part un total de 122 participants.

Classificacions

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments