Inici Actualitat Taradell celebra aquest diumenge l’edició 38 de la Fira de Santa Llúcia

Taradell celebra aquest diumenge l’edició 38 de la Fira de Santa Llúcia

0
COMPARTIR

fira santa llucia 2010La tradicional Fira de Santa Llúcia de Taradell tornarà centrar l’interés del poble aquest diumenge. A partir de les 10 del matí la plaça de Santa Llúcia i la Plaça del Gili s’ompliran de paradetes amb diferents ornaments nadalencs i també d’entitats del poble.

Com és habitual, a la sortida de la missa cantada pel Cor parroquial, s’oferirà coca amb llonganissa i vi bo per a tothom. A les 12 també hi haurà sardanes a La Plaça amb l’acompanyament de la Cobla Lluïsos. I a la tarda, de 5 a 8, el Patge reial recollirà les cartes dels més menuts, en un acte organitzat per l’Agrupació de Botiguers de Taradell i amenitzat per la Txaranga d’en Toca-Sons.

A les 6 de la tarda hi haurà un berenar popular a base de torrades, all i botifarra. També cal destacar com a novetat que durant tota la tarda dins la capella de Santa Llúcia, el grup ReBLaT interpretarà “Tocades a Santa Llúcia”. I durant tot el dia hi haurà passejades amb poni i recollida solidària de joguines i aliments realitzada per Càritas Parroquial de Taradell.

Aquí podeu llegir la notícia de la Fira de Santa Llúcia 2012.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments