Inici Actualitat La fira de Santa Llúcia s’omple de visitants i parades

La fira de Santa Llúcia s’omple de visitants i parades

0
COMPARTIR

La 37a Fira de Santa Llúcia de Taradell ha tingut un gran acolliment. Durant tot el diumenge al matí la presència de gent va ser constant, però a la tarda és quan va ser més massiva, coincidint amb el berenar popular i el patge reial. Una setantena de parades oferien diferents productes nadalencs. També moltes entitats i particulars del poble complementen l’oferta del certamen. Tions, turrons, arbres de Nadal, llibres, ornaments nadalencs i figures del pessebre omplen la plaça Santa Llúcia i la plaça del Gili.

Els visitants també podien participar en la trobada de plaques de cava que es fa a la zona de La Plaça, organitzada per la Penya Barcelonista Taradell. Fins i tot, es podia comprar ampolles de cava amb una plaça commemorativa de la Penya. Al carrer de l’Església també destacava un petit espai amb jocs reciclats que fa les delícies per als més petits. I a l’inici del carrer Verdaguer es feien passejades amb ponis. Cal destacar que Ponicat va fer una donació de 550 euros a la Marató de TV3, fruit de les aportacions fetes per les passejades i el bar.

Aprofitant que la climatologia va acompanyar, ja que no feia molt de fred, durant tot el dia la presència de visitants va ser una constant. A mitja tarda, però, és quan hi va haver més afluència, ja que a les 5 de la tarda començava la recollida de cartes del patge reial, en un acte organitzat per l’Agrupació de Botiguers de Taradell (aquest dilluns us oferirem una galeria de fotografies).

La cua per veure el patge no va ser l’única, ja que a les 6 de la tarda se’n va formar una altra per poder gaudir del berenar popular amb torrades, all i botifarra. En total, s’han distribuït unes 1.600 botifarres.

Cal destacar que també a mitja tarda es van cantar nadales davant la capella Santa Llúcia.

Us deixem un recull de fotografies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments