Inici Actualitat El taradellenc Lluís Pujadas nomenat president de la Sectorial d’Universitats d’ERC

El taradellenc Lluís Pujadas nomenat president de la Sectorial d’Universitats d’ERC

0
COMPARTIR

lluis-pujadasSegons confirma la web d’ERC Osona, el taradellenc Lluís Pujadas ha estat nomenat nou president de la Sectorial d’Universitats, Recerca i Innovació d’Esquerra Republicana de Catalunya. L’elecció es va fer aquest dilluns 4 de novembre durant l’executiva nacional d’ERC.

Pujadas és l’actual president de la secció local d’ERC Taradell des de fa del novembre de 2011, quan es va renovar l’executiva. Neurobiòleg de professió liderarà a partir d’ara una comissió sectoral que, com a temes pendents, ha de vetllar pel model català d’universitats i recerca. Entre les seves funcions també haurà de mantenir contactes i reunions periòdiques amb la militància i la comunitat universitària catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments