Inici Actualitat Lluís Pujadas és el nou president d’ERC de Taradell

Lluís Pujadas és el nou president d’ERC de Taradell

0
COMPARTIR

La secció local d’ERC Taradell ha canviat de president i ha renovat la nova executiva. Des d’aquesta setmana, la presidència ha recaigut en la persona de Lluís Pujadas, que substitueix en el càrrec a Lluís Rodríguez, actual regidor a l’Ajuntament de Taradell.

Lluís Pujadas té 33 anys i va nèixer a la Guixa, tot i que està vinculat a Taradell (on viu actualment) des del 2003. És llicenciat en bioquímica i doctor en biologia. Treballa d’investigador en un laboratori de recerca biomèdica i milita a ERC des del 2011.

La nova executiva d’ERC Taradell compta també amb Toni Pérez com a responsable d’Organització, Imatge i Comunicació, Imma Sala com a responsable de Finances i Jordi Freixas, que s’encarrega de Política Municipal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments