Inici Actualitat Obertes les inscripcions per a la 34a edició de la marxa Rupit-Taradell

Obertes les inscripcions per a la 34a edició de la marxa Rupit-Taradell

0
COMPARTIR

Rupit-TaradellLa 34a edició de la popular marxa Rupit-Taradell, organitzada pel Centre Excursionista de Taradell, tindrà lloc el pròxim 17 de novembre. Des d’aquest les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en diverses modalitats (els preus oscil·len entre els 20 i els 42,5 €) fins al mateix dia de la caminada. Les places estan limitades a 1.000 inscrits.

El recorregut, com és habitual, comptarà amb 43,5 quilòmetres. La sortida es farà entre 2/4 de 7 i 2/4 de 8 del matí del pont de fusta de Rupit. Hi haurà serveis d’autocar que sortiran de davant de l’església de Taradell de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 del matí. L’itinerari estarà indicat amb senyals de GR, PR i senyals propis de la marxa. Hi haruà sis controls de pas, juntament amb la sortida i arribada, i 8 avituallaments.

Per ser respectuosos amb el medi ambient es donarà un got que caldrà utilitzar en els avituallaments i es demana no llançar deixalles pel camí. L’hora màxima d’arribada serà a les 6 de la tarda i a aquesta hora es donarà la caminada per acabada.

Les inscripcions es poden fer a la web del CET o al mateix local social. Aquí podeu veure la notícia de l’edició 2012.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments