Inici Actualitat La 33a Rupit-Taradell registra 1.071 participants, tot i la pluja

La 33a Rupit-Taradell registra 1.071 participants, tot i la pluja

0
COMPARTIR

Tot i la pluja de dissabte i del mateix diumenge, un total de 1.071 persones van gosar fer aquest diumenge la popular caminada Rupit-Taradell. La prova, organitzada pel Centre Excursionista Taradell, arribava a la 33a edició. Un any més, però, l’organització va ser perfecta. La marxa no és competitiva ni cronometrada i, per això, els temps no són el més important ni exactes.

Tot i això, el primer participant en arribar va ser Joan Codina de Manlleu que va tardar unes 4 hores i 26 minuts. Pràcticament el mateix temps va fer el primer taradellenc en arribar, que va ser Jordi Pasqual. Tots ells ho van fer a quarts d’11 del matí.

Pel que fa a la primera taradellenca, va tornar a ser Maria Font que va arribar al Centre Excursionista al voltant de 3/4 d’11 del matí. Els primers participants van completar els 43,5 quilòmetres de recorregut corrent.

La resta de participants van anar arribant durant tot el matí i migdia, essent entre la una i les quatre de la tarda, la franja horària amb més participants que finalitzaven la caminada. Cal destacar que el recorregut estava molt enfangat. Tots ells van rebre aquesta any una samarreta tècnica com a regal.

Us deixem amb una galeria d’imatges fetes per Miquel Vilardell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments