Inici Actualitat La U.D. Taradell tornarà a jugar un amistós amb l’Espanyol B al...

La U.D. Taradell tornarà a jugar un amistós amb l’Espanyol B al juliol

0
COMPARTIR
Amistós U.D. Taradell - Espanyol B (juliol 2012)

Amistós U.D. Taradell - Espanyol B (juliol 2012)Després de l’amistós disputat l’estiu passat i del bon regust que va deixar als dos equips, l’Espanyol B, de Segona Divisió B, tornarà a jugar un amistós contra la Unió Deportiva Taradell aquest estiu. Serà el dissabte 27 de juliol en el primer amistós de pretemporada per al filial blanc-i-blau, que ja ho ha confirmat a la seva web.

El partit es jugarà, de nou, a Ribes de Freser on l’Espanyol B tornarà a fer el seu stage de pretemporada. I serà a partir de 2/4 de 7 de la tarda. L’equip taradellenc disputarà el matx sense entrenaments, ja que la pretemporada l’acostuma a iniciar a principis d’agost. Tot i això, l’any passat els taradellencs van donar guerra, ja que van perdre 3 a 1, però anaven guanyant fins al minut 75.

Aquí podeu llegir la crònica del partit de l’any passat.

La web de la U.D. Taradell també confirma un segon amistós amb l’Europa una setmana després d’aquest primer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments