Inici Actualitat La UD Taradell a punt de donar la sorpresa contra l’Espanyol B

La UD Taradell a punt de donar la sorpresa contra l’Espanyol B

0
COMPARTIR
Amistós U.D. Taradell - Espanyol B (juliol 2012)

Els nombrosos aficionats taradellencs que es van desplaçar a Ribes de Freser aquest dissabte segur que van marxar satisfets. La Unió Deportiva Taradell va perdre per 3 a 1 contra l’Espanyol B, però va estar a punt de donar la sorpresa, ja que va anar guanyant fins al minut 75. Els taradellencs vestien de taronja.

El partit dels taradellencs també té mèrit, ja que els jugadors de Taradell (molts d’ells juvenils) van afrontar el partit sense entrenaments previs. Al primer temps, el filial periquito va portar la iniciativa, però només va gaudir d’un parell d’ocasions. El Taradell, ben plantat damunt del terreny de joc, va sorprendre quan als 10  minuts s’avançava al marcador amb un gol de Torrents. A l’equador del primer temps, un cop de cap de Muntal va sortir fregant el pal, però l’acció havia estat anul·lada per fora de joc. Abans del descans, l’Espanyol B va veure com li anul·laven un gol per un clar fora de joc. Una falta directa massa elevada i un xut lateral de Luna desviat van ser les ocasions més clares dels periquitos.

Al segon temps molts canvis en els dos equips. El Taradell va treure una formació amb molts joves i, fins i tot, algun juvenil. L’Espanyol B va sortir disposat a capgirar el marcador. Va dominar totalment el joc, però no va trobar ocasions clares de gol a excepció de xuts llunyans. L’empat va arribar en el llançament d’una falta lateral que va topar a la panxa de Carrillo i l’àrbitre, en una decisió molt rigorosa i protestada, va xiular penal. Víctor Armero el va transformar. Quedaven només 15 minuts.

I a falta de 2 minuts va arribar el 2 a 1 marcat per Víctor Armero en una internada per l’esquerra. Tot seguit, va marcar el 3 a 1 en una centrada per la dreta que Aitor va empènyer a pocs metres de la línia de gol.

Per cert, que el partit va ser seguit en directe per la consellera d’Educació, Irene Rigau.

U.D. Taradell  (1a part): Nil, Joan, Raul, Pujol, Erra, Molas, Edu M., Canó, Torrents, Carles Roca  i Muntal.

U. D. Taradell (2a part): J. Corderas, Sañé, Font, Pujol, O. Dot, Carrillo, Bernat Pladevall, Fredi, Asier, Subirachs, Cabanas.

Espanyol B: Pau, Miravent, Clerc, Seguin, Elton, Cubillas, Iván Moya, Merchán, Pol Quaye, Luna i Artur. També van jugar: Germán, Nacho Heras, Ferran, Iván Sales, Morant, Víctor Armero, Héctor, Mario Ortiz, Pino, Fran Miranda, Aitor i Pablo de Castro.

Més informació a El Ripollès.info amb una galeria d’imatges d’Arnau Urgell i la crònica de BTV.

Aquí podeu veure el gol del Taradell:

L’empat de penal.

El 2 a 1.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments