Inici Actualitat L’escola Les Pinediques recull el Premi Baldiri Reixac

L’escola Les Pinediques recull el Premi Baldiri Reixac

1
COMPARTIR

Una delegació de professors de l’escola Les Pinediques de Taradell, acompanyats per l’alcalde, Lluís Verdaguer, va rebre aquest dimarts el Premi Baldiri Reixac, destinat a escoles, professors i mestres. L’acte de lliurament es va fer al Palau de Pedralbes i va estar presidit per la consellera d’Esenyament, Irene Rigau. Algunes de les professores de l’escola van recollir el premi amb una samarreta groga reivindicativa i l’eslògan “L’eduació és futur”.

Els Premis Baldiri Reixac, que arribaven a la 35a edició, estan convocats per la Fundació Lluís Carulla com a estímul i reconeixement de l’escola catalana. En el decurs de l’acte, el poeta Miquel Desclot va fer una glosa de l’escriptora i bibliotecària Joana Raspall amb motiu del centenari del seu naixement.

En total es van lliurar 14 premis a escoles amb una dotació de 3.300 euros a cadascuna. D’aquestes, només n’hi havia dues d’Osona. L’altre és l’Escola Vall del Ges de Torelló.

Cal recordar que Les Pinediques també va rebre un premi per un treball dels alumnes sobre l’escriptor Pere Calders. Aquests es van lliurar diumenge a l’Espluga de Francolí. Aquí podeu recuperar la notícia dels premis de l’Escola Les Pinediques d’enguany.

Aquí podeu veure la notícia que ha emès El 9 TV:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ramon
Ramon
8 juny 2013 6:55

Felicitats pels premis rebuts i que sigui un estímul per continuar.