Inici Actualitat L’Escola Les Pinediques de Taradell guanya dos premis Baldiri Reixac i un...

L’Escola Les Pinediques de Taradell guanya dos premis Baldiri Reixac i un per al bloc de l’AMPA

0
COMPARTIR

L’escola Les Pinediques està d’enhorabona. I és que ha guanyat dos guardons de la 35a edició dels Premis Baldiri Reixac, organitzats per la Fundació Lluís Carulla. Concretament, un premi als alumnes per un treball que en el curs passat van realitzat de P3 a 6è centrat en la figura de l’escriptor Pere Calders. Aquest guardó està dotat amb 700 euros i valora el seu contingut i qualitat.

I també s’ha endut un dels Premis a les escoles (només se’n donen 14) i dotat amb 3.300 euros. Aquest guardó valora la qualitat global i la catalanitat, en llengua i continguts, de les escoles. També valora l’activitat educativa.

D’altra banda, el bloc de l’AMPA de Les Pinediques també ha estat premiat. Ha guanyat un dels premis de la 7a edició del Premi Edublogs 2013 en l’apartat de Blogs d’Associacions de famíllies. També han estat premiats les de l’Escola el Vinyet i l’Escola Provençals. Els guardons es lliuraran el pròxim 8 de juny i llavors se sabrà si el de Les Pinediques ha quedat primer, segon o tercer.

Hi participaven uns 1.300 blocs en nou categories diferents. Cal recordar que fa un any el bloc de l’escola Les Pinediques va guanyar també un premi en l’apartat de “Blogs de centros”. Concretament, es va endur el primer premi.

Els Premis Espiral Edublogs són uns guardons internacionals que valoren criteris com la utilitat didàctica del bloc, els continguts o els recursos que ofereix en referència a eines 2.0, activitats realitzades a l’aula o referències a altres blocs o webs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments