Inici Actualitat Pep Masgrau guanya la competició internacional de robòtica de Grenoble amb els...

Pep Masgrau guanya la competició internacional de robòtica de Grenoble amb els Garrins Metàl·lics

1
COMPARTIR

El taradellenc Pep Masgrau s’ha proclament campió de la FTC First Tech Challenge de Grenoble formant part de l’equip de la UVic els Garrins Metàl·lics. L’equip osonenc, integrat per nou estudiants d’Enginyeria Mecatrònica de l’Escola Politècnica Superior, ha guanyat la competició internacional de robòtica amb el robot ‘Garrinator’, que ha dominat totes les partides.

A la fase classificatòria han derrotat als robots rivals en les tres partides per 237 a 102, 265 a 120 i 430 a 30. Finalment, en la final hi ha hagut més igualtat i s’han imposat en la categoria d’estudiants d’enginyeria per 305 a 235. Les partides es basen en diferents objectius canviants i guanya qui més punts assoleix després de definir una estratègia.

La competició s’ha celebrat durant tot el dijous a la Universitat de Grenoble. Recordem que fa unes setmanes els Garrins Metàl·lics van ser segons a la European Robotics Festival de Tarragona i que han pogut participar a la competició de Grenoble gràcies al micromecenatge i les aportacions d’empreses i gent anònima.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
17 maig 2013 13:16

Enhorabona.
Una mostra més de que l’esforç i la constància ens pot fer més bones persones, millors i més lliures.
Salut