Inici Actualitat La UD Taradell suma el segon triomf consecutiu superant al Gurb (2-0)

La UD Taradell suma el segon triomf consecutiu superant al Gurb (2-0)

0
COMPARTIR

Segona victòria consecutiva de la UD Taradell a Tercera Catalana. Aquest dijous a la tarda, en partit avançat de la cinquena jornada, els taradellencs van superar el Gurb. Ho van fer per 2 a 0 gràcies a dos gols a la primera meitat.

Va ser un partit intens i molt disputat entre dos equips que la temporada anterior militaven a la Segona Catalana. La rivalitat es va notar durant tot el matx, però el Taradell va saber fer un partit molt seriós. Els dos gols van arribar a la primera meitat, en el tram final. Oriol Freixas va obrir el marcador en el minut 39. I dos minuts més tard, Joan Canó feia el 2 a 0. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona meitat, tot i els intents dels gurbetans per escurçar diferències, el Taradell va saber mantenir el marcador i la porteria a zero. Fins i tot, el Taradell hauria pogut ampliar el marcador amb un penal que va fallar. Ja a la part final, Gil Solé va ser expulsat per doble targeta groga. I en els darrers minuts dos jugadors visitants també van veure la segona targeta groga, després de protestar. Però no quedava temps i el Taradell va sumar els tres punts, que el fan pujar a la classificació amb un total de 8.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments