Inici Actualitat Unes 70 persones surten de Taradell per participar en la Marxa dels...

Unes 70 persones surten de Taradell per participar en la Marxa dels Vigatans 2023

0
COMPARTIR
Foto: Miquel Vilardell

Aquest divendres a la tarda més de 70 taradellencs i taradellenques han encapçalat la columna de Taradell que participa aquesta nit en la Marxa dels Vigatans 2023. Com és habitual, la trobada s’ha fet a la Plaça de les Eres per reunir els participants i agafar forces amb un berenar abans de la sortida. No hi han faltat els gegants de Taradell, Guillem de Montrodon i Tiburgeta, i el gegantó Carles de Cruïlles i de Vilademany.

Taradell lidera la columna Francesc Sans Miquel de Montrodon, que fa el recorregut a peu fins a Vic, passant i recollint participants per Santa Eugènia de Berga. Aquesta és la 21a edició de la Marxa dels Vigatans, que a les 9 dels vespre concentra les diferents columnes a la Plaça Major per fer la marxa fins a la plaça de la Catedral. Aquest 2023 es compta amb les intervencions de Mònica Terribas, vicepresidenta d’Òmnium Cultural, i Anna Piella, professora i activista manlleuenca que era l’homenatjada d’enguany.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments