Inici Opinió Som uns privilegiats!

Som uns privilegiats!

4
COMPARTIR

Avui m’agradaria parlar d’aquesta web. Perquè sovint donem per ordinàries, coses que són extraordinàries. I aquesta web ho és. No perquè ho digui jo, perquè hi estigui estretament relacionat o per fer auto elogi. Simplement perquè ja els agradaria a molts pobles gaudir d’una plataforma com aquesta. Som uns privilegiats. I ho dic amb total contundència.

Alguns pensaran que exagero. Però, disposar d’un espai propi del nostre poble en el qual podem conèixer el dia a dia, aspectes del nostre patrimoni, opinions i cartes de taradellencs, imatges del municipi… I amb un cert rigor i amb cara i ulls. Bé, estic convençut que a molts ciutadans els agradaria tenir una plataforma així del seu poble. I no estic parlant només d’aspectes quantitatius (nombre de notícies) sinó també qualitatius i de proximitat.

Segur que hi ha coses a millorar. Però, l’esforç d’aquests 5 anys i mig de Taradell.com queda reflectit en les més de 2.400 notícies, articles o textos que s’han publicat. Els més de 1.270 comentaris que els taradellencs han escrit. Les quasi 350.000 visites que s’han rebut o les pràcticament 700.000 pàgines que s’han visualitzat (segons Google analytics), convertint-se en la referència no només dels qui viuen a Taradell, sinó també dels taradellencs que estan a l’estranger (en 5 anys s’han rebut visites de 114 països diferents).

Però el que és més important és que dia rere dia, mes rere mes, la seva difusió va creixent. Qui em coneix sap que, a vegades, he comentat que la web ha tocat sostre. Però, sembla que no és així. Ara encetem una nova etapa, sota l’empara d’una entitat “Taradell Cultura Digital”, i esperem que ens ajudi a funcionar millor.

Aquell matiner i embrionari bloc sobre eleccions que va néixer el maig de 2007 ha anat creixent i s’ha fet gran. Ell només s’ha anat adaptant a Taradell i als seus veïns. Perquè cal tenir clar que si s’ha arribat fins aquí, és gràcies a què els taradellencs se l’han fet seu com a punt de referència. Si no hi ha demanda, no hi ha oferta. Aquest és l’únic secret. I això anima per seguir endavant!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Joan
Joan
31 gener 2013 11:25

Hola Xevi, sobre el tema visites, no hi ha cap problema. Són dades del Google analytics. La progressió des del 2007 és espectacular. El 2012 es va tancar amb 109.050 visites. Pensa que al 2011 n’hi va haver 69.013 i el primer any complet (2008), van ser-ne 41.051. Diàriament hi ha una mitjana de 300. Com és lògic hi ha puntes en funció dels dies (divendres, festius i caps de setmana solen ser més fluixets) i dels temes. Tot i això, encara em trobo gent de Taradell que no sap que existeix la web. Estem molt contents i pel que… Llegeix més »

Josep MIret
Josep MIret
31 gener 2013 0:45

Endavant, i per si ningú us ho ha hit, gràcies per la feina, gràcies per ser-hi.
Josep Miret.

Xevi
Xevi
30 gener 2013 9:56

Felicitats Joan per la feina feta amb la web i per aquesta nova entitat que neix a Taradell. M’agradaria saber, si és que ho pots dir, quin número de visites rep diàriament aquesta web. És únicament per curiositat.

Moltes gràcies i endavant!

TERESA
29 gener 2013 12:30

Estic molt orgullosa del meu poble i veig que esteu fent un gran treball. Us felicito per aquesta web. Endavant i ànims que Taradell agraeix el vostre esforç!
Salutacions