Inici Actualitat El col·legi electoral de Taradell obre sense problemes i ja es pot...

El col·legi electoral de Taradell obre sense problemes i ja es pot anar a votar

0
COMPARTIR

Des de les 9 del matí està obert l’únic col·legi electoral que hi ha a Taradell. Com sempre els votants s’han de dirigir al Centre cultural Costa i Font on hi ha les meses electorals. Són un total de 8 meses, 2 per cada una de les 4 seccions. L’0bertura s’ha fet sense problemes amb tots els membres i presidents de les meses, juntament amb la secretària de l’Ajuntament de Taradell i els apoderats i interventors dels diferents partits que controlen que el procés de vot es produeixi sense problemes.

Us recordem que en aquestes eleccions s’han produït canvis, ja que han augmentat les seccions i això farà que alguns votants hagin de votar en una mesa diferent a la que ho feien fins ara. L’Ajuntament de Taradell ha habilitat uns plafons informatius per facilitar-ho.

A primera hora del matí ja hi havia una gran presència de taradellencs i taradellenques realitzen el seu dret a vot. Al llarg del dia us anirem informant de com evoluciona la jornada electoral i de les dades de participació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments