Inici Actualitat Joan Riera guanya el 21è Torneig de Tennis Taula de la Festa...

Joan Riera guanya el 21è Torneig de Tennis Taula de la Festa Major

0
COMPARTIR
Foto: Laia Miralpeix

Aquest dimarts es va disputar a la sala gran de Can Costa i Font la 21a edició del Torneig de Tennis Taula de Festa Major de Taradell amb bona participació com en els darrers anys. El jugador del TT Sant Quirze de Besora, Joan Riera, es va poclamar campió d’aquesta 21a edició després de guanyar el seu company de club, Jordi Casadesús, per 3 a 2 a la final. El tercer lloc va ser pel jugador local del TT Mont-rodon, Jordi Forcada. La consolació va ser per Antoni Salamanca, del TT Sant Quirze de Besora.

En la categoria de Ping-pong per a aficionats, aquest any va guanyar en Jordi Codina que va guanyar a la final a Iu Pujol per 3 a 1. Tercer va ser Eduard Selva, i Pau Bosch va ser el guanyador de la consolació.

Al matí la jornada va ser a per els més joves on cal destacar la gran participació de fins a 14 jugadors benjamins (fins a 10 anys). En aquesta categoria el guanyador va ser Oriol Tor, que va guanyar a Lluís Fuster per 2 a 0. Tercer va ser Tomeu Pujol, i la consolació va ser per Gerard Jover.

I en categoria Infantil, la victòria la va aconseguir Max Aigner per davant de Bertran Mañaricua per 2 a 0. El tercer lloc el va aconseguir Iu Pujol, i la consolació va ser per Raül Vázquez.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments