Inici Actualitat Dissabte es fa el SOPART del col·lectiu Espai Món-Rodó.

Dissabte es fa el SOPART del col·lectiu Espai Món-Rodó.

0
COMPARTIR

Aquest dissabte a les 8 del vespre es celebrarà al Restaurant Terra Endins la tercera edició del SOPART, una vetllada artística i gastronòmica que cada tardor organitza el Col•lectiu Espai Mon-Rodó juntament amb el Restaurant Terra Endins.

Segons explica en Miquel Vila (membre del col·lectiu) en el seu bloc, el SOPART és una vetllada de maridatge de diverses vessants de les arts plàstiques i de l’art culinari. Una trobada interactiva entre amants del món de l´art. Una degustació de creacions gastronòmiques combinades amb unes particulars Sensacions en forma d’interpretacions artístiques.

Durant la vetllada es realitzarà un homenatge al pintor Mario Bedini. Podeu trobar més informació al bloc d’en Miquel Vila, d’on n’he tret la foto que il·lustra aquest post.

Concert de Santa Cecilia

Per acabar el cap de setmana artístic, aquest diumenge podrem escoltar el concert de Santa Cecília amb Brossa Cuertet Corda interpretant les músiques de l’holocaust. El concert que està organitzat per l’Ajuntament de Taradell, es farà a Can Costa i Font a les 7 de la tarda i valdrà 3 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments