Inici Actualitat El CP Taradell guanya a Lloret per situar-se segon a l’Ok Lliga...

El CP Taradell guanya a Lloret per situar-se segon a l’Ok Lliga Plata sud (3-5)

0
COMPARTIR

Important i valuosa victòria del Club Patí Taradell aquest dissabte al vespre a la pista d’un dels rivals directes de la zona alta de la classificació. Els taradellencs van guanyar per 3 a 5 i pugen fins a la segona posició.

El CP Taradell segueix invicte a la lliga i ho va demostrar aquest dissabte a la pista del fins ahir segon classificat. Tot i que el partit va començar amb un gol molt matiner del conjunt local, el Taradell va saber reaccionar per empatar als sis minuts. Un minut després, però, el Lloret feia el 2 a 1, però en la jugada següent Albert Benito tornava a posar la igualada en el marcador. Després d’aquest inici tan trepidant el joc es va calmar. A set minut pel descans Víctor Crespo va aprofitar un penal per posar el 2 a 3 i arribar al descans amb avantatge.

A la segona part, es va mantenir l’avantatge, tot i que als 11 minuts els locals van disposar d’una falta directa que Xaiver Puigbí va solventar per impedir l’empat. Immediatament després Sergi Pla posava el 2 a 4 en el marcador. El CP Taradell va saber aguantar i que passessin els minuts i a cinc minuts pel final Víctor Crespo va aprofitar una falta directa per sentenciar amb el 2 a 5.

L’equip local només va poder marcar un altre gol, però el partit es va tancar amb el 3 a 5.

Triomf taradellenc que el situa en segona posició amb 15 punts i a l’espera que l’Alpicat punxa per acostar-se al liderat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments