Inici Actualitat Petita davallada de l’atur del març de 2024 a Taradell

Petita davallada de l’atur del març de 2024 a Taradell

0
COMPARTIR

La taxa d’atur a Taradell ha baixat de forma molt lleugera durant el mes de març de 2024. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el nombre de taradellencs i taradellenques sense feina al mes de març de 2024 va baixar en 4 persones. És a dir, en total hi ha 224 taradellencs i taradellenques sense feina (6,63%). Fa un any, al 2023, la xifra d’aturats era molt més baixa, 209 persones.

A Osona, l’atur ha anat a la baixa al mes de març. Ara hi ha 61 persones menys en situació d’atur que al gener. És a dir, un total de 7.041 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era una mica més alta, 7.065 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments