Inici Actualitat Esquerra sol·licita a l’alcalde de Taradell que aparti de les seves funcions...

Esquerra sol·licita a l’alcalde de Taradell que aparti de les seves funcions al Secretari de l’Ajuntament

1
COMPARTIR

Esquerra de Taradell ha enviat avui el següent Comunicat de Premsa en la qual informa i explica les raons per les quals ha enviat una carta a l’Alcalde de Taradell sol·licitant que el Secretari de Taradell sigui apartat de les seves funcions.

Comunicat de premsa

A través d’una carta enviada aquesta setmana a l’alcalde Lluís Verdaguer, Esquerra de Taradell ha sol·licitat que l’actual secretari de la corporació sigui apartat de les seves funcions a l’Ajuntament. El motiu pel qual es demana aquesta mesura ve relacionat amb el fet que el secretari, actualment, està implicat per la fiscalia en diversos casos de falsedat documental.

La mesura d’Esquerra ve determinada per dos motius. Per una banda la gravetat de les acusacions, que podrien situar determinades decisions municipals en fals, i per l’altra, la manca d’objectivitat i neutralitat que, segons el grup d’Esquerra, provoca l’existència d’aquest procés en la figura del secretari.

Per tot això, Esquerra creu que caldria iniciar un expedient administratiu sancionador per aquest funcionari, i apartar-lo preventivament de les funcions que desenvolupa fins que la denúncia en curs es resolgui definitivament.

Des d’Esquerra volem remarcar en tot moment que actuem d’aquesta manera en veure que la situació ha arribat a nivells que s’aparten totalment de la normalitat que ha de regir en un Ajuntament. I també deixar clar que les accions que reclamem a l’equip de govern són del tot legítimes i legals, com hem vist recentment a Torelló, on l’equip de govern ha actuat d’aquesta manera amb tota normalitat i sense vulnerar en cap moment la presumpció d’innocència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
14 novembre 2007 10:05

Podeu veure el vídeo de la notícia apareguda a EL9TV a YouTube, fent clic al següent enllaç:

http://www.youtube.com/watch?v=zDqpap54mOM