Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

L’Ajuntament de Taradell és guardonat per tercer any per la transparència de la web

20 abril 2017

segell-infoparticipa-taradell-2017

Tercer any consecutiu que l’Ajuntament de Taradell ha rebut el Segell Infoparticipa, guardó que valora la qualitat i la transparència de la comunicació pública als webs de les administracions públiques locals durant el 2016. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va ser l’encarregat de recollir el reconeixement.

El lliurament del Segell s’ha fet aquest dimecres a la tarda al Rectorat de la UAB. En total s’han reconegut 101 administracions públiques (93 ajuntaments, 5 consells comarcals i 3 diputacions), una xifra que any rere any va augmentant. L’any passat van ser 61 municipis. En aquesta quarta edició Taradell ha obtingut un 90,38% de valoració (en la 3a edició va obtenir un 92%).

Els guardons Infoparticipa valoren 52 indicadors per fomentar la transparència i la qualitat de la informació que donen les administracions locals. Estan organitzats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB.

segell-infoparticipa-taradell-20172

Comparteix la notícia

BloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz