Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Taradell ja és un territori català lliure

Foto d’arxiu

El ple de l’Ajuntament de Taradell d’aquest passat dijous va tenir com a elements més interessants algunes de les mocions presentades. Entre elles, es va aprovar una moció, presentada per ERC, per declarar Taradell com a nou territori català lliure. La moció reivindica la creació d’un estat propi i la declaració d’independència del Principat de Catalunya. La declaració suposa acceptar que la legislació i els reglaments d’abast espanyol seran vigents de forma provisional, a l’espera que el Parlament de Catalunya dicti les noves lleis catalanes.

Taradell es converteix així en el setzè municipi d’Osona que ja s’ha declarat territori català lliure. La resta són Olost, Espinelves, Sant Pere de Torelló, Collsuspina, Santa Eugènai de Berga, Sant Vicenç de Torelló, Tona, Prats de Lluçanès, Manlleu, Sant Julià de Vilatorta, Calldetenes, Vic, Seva i Tavèrnoles.

També es va aprovar una moció de suport a la resolució del Parlament de Catalunya per a l’exercici del dret a l’autodeterminació.

Enllaça amb

GoogleBloggerRSS

Subscriu-te al Butlletí electrònic

* camp obligatori

Una resposta a Taradell ja és un territori català lliure

  1. JOSEP Respon

    13 octubre 2012 at 12:54

    Molt bé! Anem fent petites passes d’aquesta llarga, i feixuga, però il·lusionant i alegre marxa per assolir ser un nou estat d’Europa. És més important del que sembla anar fent petites coses, i anar sumant.
    De totes maneres, m’agradaria conèixer quin va ser el sentit de la votació i el text de la moció aprovada.
    Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>