Inici Actualitat EL CP Taradell tindrà d’entrenador per la propera temporada a Gerard Pujol

EL CP Taradell tindrà d’entrenador per la propera temporada a Gerard Pujol

0
COMPARTIR

Després dels rumors i especulacions sobre si el Club Patí Taradell seguiria a l’Ok Plata la propera temporada 2024-2025, el club no només mantindrà la categoria sinó que tindrà moltes cares noves. La primera que s’ha confirmat és la de l’entrenador, que serà Gerard Pujol, tal i com ha anunciat el club aquesta setmana.

Pujol arriba a Taradell després de passar per diferents banquetes del món de l’hoquei patins. Ha entrenat al CP Vic a l’Ok Lliga o al Shum Maçanet, equip amb el qual va pujar a la màxima categoria d’hoquei patins.

A nivell de plantilla, amb les baixes confirmades d’Albert Benito i Sergi Pla, també ha anunciat els primers fitxatges. Es tracta de Bernat Manent, procedent del CP Sant Celoni, de Gil Canal del CP Vic, Arnau Gangonells de l’Arenys de Munt, Pau Zamora de l’SD Espanyol, i el porter Dario Tapia del Cerdanyola. També s’ha anunciat la renovació d’Arnau Font, que serà el capità de l’equip taradellenc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments