Inici Actualitat Aquestes són les ofertes de casals d’estiu a Taradell per aquest 2024

Aquestes són les ofertes de casals d’estiu a Taradell per aquest 2024

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell, per cinquè any, tornarà a oferir el servei de casal d’estiu municipal. Però no serà l’únic, hi ha altres centres escolars i clubs esportius del municipi que també ofereixen propostes de casal durant aquest estiu.

El Casal municipal de l’Ajuntament de Taradell tindrà una durada de cinc setmanes, del 25 de juny al 26 de juliol, de dilluns a divendres. L’horari del casal serà de 9 del matí a la 1 del migdia, i hi haurà la possibilitat de contractar servei d’acollida matinal (de les 7:45 h. a les 8:55 h.) i també servei de carmanyola (de les 13:00 h. a les 14:30 h.). El casal s’adreça a infants de i3 fins a 6è de primària i serà de caràcter ludicoesportiu, amb una ocupació màxima de 60 inscrits a la setmana. Es durà a terme a les instal·lacions de Les Pinediques (a l’edifici d’Educació Primària) i el dinamitzarà l’empresa Àrtic Formació i Lleure, S.L.

Els preus són els següents:

  • Casal d’estiu: 40€/setmana
  • Servei d’acollida matinal fix (5 dies/setmana): 10€/setmana
  • Servei d’acollida matinal puntual: 2,50€/dia
  • Servei de carmanyola fix (5 dies/setmana): 15€/setmana
  • Servei de carmanyola puntual: 3,50€/dia

Les inscripcions, obertes des del 16 de maig fins al 12 de juny, es poden fer presencialment a les oficines de l’Ajuntament (1r pis), on s’acceptarà només el pagament amb targeta. Per a poder tramitar la inscripció caldrà presentar emplenat el full d’inscripció.

Casal d’estiu Sant Genís i Santa Agnès

L’AFA de l’Escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell també organitza casal d’estiu. Tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol amb activitats esportives, jocs, manualitats, piscina… en col·laboració amb l’empresa Àrtic Formació i Lleure, per a infants d’i3 a 6è de primària. Les inscripcions estan obertes fins el 7 de juny enviant el formulari a casalsgsa@gmail.com.

Campus de futbol de la UD Taradell

La UD Taradell ofereix el tradicional Campus d’estiu de futbol. Tindrà lloc també del 25 de juny al 26 de juliol al camp de futbol de la Roureda. Està pensant per a nois i noies de les categories prebenjamí (2017) fins a infantil (2011). Es portarà a terme de 9 del matí a 1 del migdia amb entrenaments de futbol adaptats, però també amb visites de futbolistes, excursions i piscina. També ofereix servei d’acollida matinal a partir de les 9.30h i servei de menjador de 13 a 15h. Les inscripcions ja es poden fer a través d’aquest formulari.

Els preus són els següents:

  • 1 setmana: 70€
  • 2 setmanes: 125€
  • 3 setmanes: 180€
  • 4 setmanes: 235€
  • 5 setmanes: 275€
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments