Inici Actualitat El CP Taradell surt golejat de la pista del líder l’Alpicat (9-1)

El CP Taradell surt golejat de la pista del líder l’Alpicat (9-1)

0

Derrota contundent del Club Patí Taradell aquest dissabte a la pista del líder de l’Ok Lliga Plata Sud. Els taradellencs van perdre per un clar 9 a 1 contra l’Alpicat.

El partit no va tenir cap mena d’història, ja que als quatre minuts els locals ja dominaven per 1 a 0. Als 10 minuts va arribar el 2 a 0 i als 15 minuts el 3 a 0. En els tres últims minuts del primer temps es va decidir el partit. Primer amb el 4 a 0 de l’Alpicat. Abans de la mitja part, però, el CP Taradell va fer el 4 a 1 per mitjà de Juli Cardús, però segons després els locals van sentenciar amb el 5 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la segona meitat, no hi va haver moviment fins als últims 8 minuts. Els locals van fer tres gols quasi consecutius i van posar el 9 a 1 definitiu a quatre minuts pel final.

A falta d’una jornada el CP Taradell s’ha situat en la sisena posició amb 33 punts.