Inici Actualitat Aquest cap de setmana arriba una nova edició del Torneig internacional TAR...

Aquest cap de setmana arriba una nova edició del Torneig internacional TAR de futbol aleví

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana 27 i 28 d’abril es disputa a Taradell el Torneig Internacional TAR de futbol aleví. Serà la 7a edició i Aquest any comptarà amb més equips, ja que incorpora un nou camp de futbol com a seu. En total hi haurà 50 equips d’11 països diferents, que disputaran partits a Taradell, Santa Eugènia de Berga i Vic (en els camps de la Fundació UE Vic i OAR Vic).

En total hi haurà 10 grups de cinc equips cadascun. Hi participaran equips tan importants com Real Madrid, Barça, Betis, Sevilla, Atlètic de Madrid, Vila-real, Girona, Espanyol, Andorra i Mallorca. A nivell internacional destaca la presència del PSG francès. De França també hi haurà el St. Co. Locminé, AS Cannes, l’ES Trinité i l’US Villejuif. De Croàcia hi ha el NK Dubrava. De Polònia hi ha el BVB Academy i el Fundacja Alp. De Taillàndia hi ha el PFA Bangkok. De Laos el W.I.G. Naga (guanyador de la TAR Asia). De Finlàndia hi ha el RCD Helsinki i el Team East i el PK-35. De Grècia participarà el YMCA. D’Eslovàquia hi ha el CFT Academy. D’Irlanda ve el Cherry Orchard. D’Estats Units l’equip LA Select.

A nivell osonenc també hi haurà força representació d’equips: la UD Taradell, el Santa Eugènia, el Torelló, el Manlleu, la Fundació UE Vic, l’OAR Vic, el Vic Riuprimer, el Sant Vicenç de Torelló i el Sant Julià.

Completaran el quadre els següents equips catalans: Atlètic Segre, UE Quart, CE Europa, CE Sabadell, CE Manresa, UE Fornells, Manresa 1906, Atlètic Lleida, Jabac Terrassa, Vilassar de Mar, CE Berga, BCN Pro Soccer i CF Blanca Subur. Podeu consultar els grups en aquest ENLLAÇ.

El Barça serà el rival a batre, ja que és l’últim campió. Fins ara el torneig l’ha guanyat el FC Barcelona (2016, 2019 i 2023), l’Espanyol (2017 i 2018) i el Betis (2022).

Els partits es podran seguir en directe a través de LaLiga Sports TV.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments