Inici Actualitat Segon triomf consecutiu del CP Taradell contra l’Arenys de Munt (7-5)

Segon triomf consecutiu del CP Taradell contra l’Arenys de Munt (7-5)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va disputar aquest dijous a la nit el partit corresponent a la jornada 20 contra l’Arenys de Munt. En el partit avançat els taradellencs van guanya per 7 a 5. És la segona victòria consecutiva dels taradellencs.

El partit arribava amb el canvi de tècnic. Jefa Rovira va deixar a mitja setmana l’equip per fitxar per al CP Voltregà. Jordi Palmarola va dirigir l’equip, que va tornar a demostrar molta capacitat de gol. El primer gol, però, es va haver d’esperar fins a l’equador del primer temps quan Sergi Pla va avançar al Taradell. Els visitants, però, van reaccionar amb dos gols quasi consecutius que capgiraven el marcador. A falta de 8 minuts l’Arenys va disposar d’una falta directa, però no la va aprofitar i a quatre minuts pel descans Víctor Crespo va fer l’empat des del punt de penal. A menys de dos minuts pel descans, Albert Benito va fer el 3 a 2, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part.

A la segona part als 9 minuts Víctor Crespo va començar a consolidar el triomf amb el 4 a 2. Però l’Arenys no es rendia i dos minuts després va fer el 4 a 3. I pocs segons després va aprofitar una falta directa per tornar a posar l’empat. El Taradell no es va precipitar i poc després Sergi Pla feia el 5 a 4. La igualtat era la nota dominant i l’Arenys va tornar a empatar. S’entrava en els últims deu minuts amb tot per decidir. Fins a falta de tres minuts no va arribar el gol del Taradell. Albert Benito va fer el 6 a 5 i ja en els últims segons els taradellencs van sentenciar amb el 7 a 5, obra del mateix jugador.

El CP Taradell es consolida en tercera posició a falta de dues jornades per tancar la lliga, amb 33 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments