Inici Actualitat Núria Martínez presenta la seva novel·la negra ‘Bruta i esquinçada’

Núria Martínez presenta la seva novel·la negra ‘Bruta i esquinçada’

0
COMPARTIR
Foto: Biblioteca de Taradell

La taradellenca Núria Martínez, crítica literària i comissària del festival Taradell Negre, va presentar aquest dimecres a la tarda la seva segona novel·la. Es tracta d’una novel·la negra titulada ‘Bruta i esquinçada’. La presentació es va fer a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i ho va fer acompanyada del seu editor, l’escriptor Sebastià Bennasar.

Amb un nombrós públic l’autora va poder parlar d’aquesta segona novel·la que ha escrit, centrada en la protagonista Arlet que pateix una violació múltiple durant la nit de Sant Joan. La novel·la se centra en l’amnèsia que pateix, la por i les rivalitats polítiques entre el seu pare i un dels agressors.

Núria Martínez va debutar literàriament el 2018 amb la seva primera novel·la ‘Peces d’un trencaclosques’, amb un clar accent autobiogràfic.

Foto: Biblioteca de Taradell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments