Inici Actualitat La taradellenca Núria Martínez publica la seva primera novel·la ‘Peces d’un trencaclosques’

La taradellenca Núria Martínez publica la seva primera novel·la ‘Peces d’un trencaclosques’

0
COMPARTIR

La taradellenca Núria Martínez, col·laboradora de Taradell.com amb el seu apartat de ‘Crítica literària‘, acaba de publica la seva primera novel·la. Es titula ‘Peces d’un trencaclosques’ i ha estat editada per Pagès editors.

Una novel·la molt autobiogràfica, ja que en poc més de 300 pàgines narra la mort d’en Biel en un accident de trànsit i com la protagonista intenta ordenar la seva vida, malgrat el dolor i la pèrdua. Es pot adquirir a la llibreria l’Estudi de Taradell. Segons la pròpia autora, la novel·la va acabar-la a finals del 2016 i “és molt personal i molt íntima, ja que conté part de les meves vivències arran de la mort del meu fill”.

Núria Martínez, originària del barri de Sants de Barcelona, viu a Taradell des del 2002 i anteriorment havia guanyat el primer Premi Cruce de Caminos Negrecriminal amb el relat ‘Un malson’. Martínez també administra un bloc de ressenyes literàries: ‘La màgia dels llibres‘ i la podeu trobar a twitter amb el perfil @nuriabruixeta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments