Inici Actualitat Matinal esportiva contra la leucèmia aquest diumenge al barri de Montrodon

Matinal esportiva contra la leucèmia aquest diumenge al barri de Montrodon

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 14 d’abril a la pista del barri de Montrodon es farà la 2a edició de la Matinal esportiva i solidària contra la leucèmia i a favor de la Fundació Josep Carreras. Començarà a partir de les 10 del matí.

Estan previstes diverses activitats esportives perquè tothom qui vulgui hi pugui participar i fer l’aportació d’entre 3 i 5 euros. Així, a les 10 es començarà amb una sessió de bodypump de mitja hora. Tot seguit, es farà ciclo indoor i després bodystep, seguit de zumba. A 2/4 d’1 es farà Rocky Ryu (karate tradicional) i a la una hi haurà l’acte de cloenda amb el recompte de la recaptació. Durant tot el matí també hi haurà activitats infantils.

L’activitat compta amb molts col·laboradors i amb el suport de l’Associació de veïns de Montrodon i de l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments