Inici Actualitat El Festival Taradell Negre arriba aquest cap de setmana després de les...

El Festival Taradell Negre arriba aquest cap de setmana després de les primeres presentacions de llibres

0
COMPARTIR
Presentació del llibre 'Rigor Mortis'

Aquest dissabte 13 d’abril durant tot el dia se celebrarà la 2a edició del Festival Taradell Negre, dedicat a la novel·la negra catalana. El divendres ja hi haurà algunes activitats inicials. Destaca la presència d’una vintena d’autors i autores que passaran per les set xerrades previstes amb un fil conductor en comú: la Cua de Palla. Cada taula-rodona porta per nom un títol de la coneguda col·lecció del gènere policíac. El festival Taradell Negre preveu fer un homenatge a la trajectòria d’un dels autors que forma part d’aquesta col·lecció: Andreu Martín.

La inauguració del Festival tindrà lloc aquest divendres a 3/4 de 7 de la tarda. El Centre cultural Costa i Font acollirà la final de l’Slam de Relats Negres on hi participen alumnes de 2n d’ESO de l’Institut de Taradell. A 2/4 de 8 hi haurà la taula rodona ‘Nit diabòlica’ amb la participació de les escriptores Empar Martínez, Sònia Guillén, Maite Carranza i Júlia Prats.

El dissabte les xerrades començaran a les 11 del matí al Centre cultural Costa i Font. La primera titulada ‘La mort t’assenyala’ amb Gemma Romeu i Marta Tena, moderada per Antoni Pladevall. A les 12 està prevista la tertúlia ‘Oi que maten els cavalls?’ amb Anna Maria Villalonga, Jordi de Manuel i Inés MacPherson amb la moderació d’Irene Solanich. A la una hi haurà la darrera taula rodona del matí titulada ‘El llarg adéu’ amb Maria Rosa Nogué i Silvespre Vilpalana, moderada per Núria Martínez.

A la tarda, a 2/4 de 5 i moderada per Aniol Florensa, tindrà lloc la taula rodona ‘L’hora més fosca’ amb la participació de Marc Font, Anna Moner i Jordi Dausà. Més tard, a 2/4 de 6 es farà la tertúlia ‘Cop mestre’ amb Biel Cussó, Xavier Aliaga i Jordi Corbera i la moderació de Sebastià Bennasar. Tot seguit, es farà l’homenatge a Andreu Martín amb la presència de l’escriptor.

Finalment, hi haurà una de les taules més esperades dedicada al narcotràfic amb tres autors, la periodista Fàtima Llambrich, el mosso d’esquadra Xavier Álvarez, i l’exalcalde Damià del Clot.

Aquest cap de setmana ja es van fer algunes presentacions de llibres a Taradell. El divendres Núria Montellà va presentar a la Biblioteca el seu darrer llibre ‘Via Morta’. Mentrestant, el dissabte al matí es va fer una presentació a la sala multiconfessional del Tanatori de Taradell. Hi van participar la periodista i escriptora Tura Soler i el periodista Jordi Grau que van parlar del darrer llibre que Soler ha escrit amb el forense Narcís Bardalet titulat ‘Rigor Mortis’. La sala es va omplir.

Aquesta setmana la taradellenca Núria Martínez, comissària del Taradell Negre, presentarà la seva segona novel·la ‘Bruta i esquinçada. La presentació es farà aquest dimecres 10 d’abril a les 7 de la tarda a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. L’acte comptarà amb la presència de l’autora i de l’escriptor i editor Sebastià Bennasar. La novel·la està ambientada en la nit de Sant Joan i l’amnèsia de la protagonista.

Presentació del llibre ‘Rigor Mortis’
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments