Inici Actualitat El 2n Trail Petit Bandoler de Taradell reuneix 89 participants

El 2n Trail Petit Bandoler de Taradell reuneix 89 participants

0
COMPARTIR

Un total de 89 participants van prendre part aquest dissabte 6 d’abril a la segona edició del Trail Petit Bandoler, que es va fer al bosc del Pujoló de Taradell. Una vintena més de participants respecte a la primera edició del 2023.

Hi va haver categories amb molta participació. Recordem que es van fer curses per a les categories Escoleta, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. La categoria sprint trail (nascuts entre el 2006 i 2009) va ser la que no va tenir èxit, ja que només hi va haver un participant.

Tot i això, la prova que no era competitiva, s’enmarcava dins la 2a Copa Osoning Trail run kids, que compta amb un total de set proves. Els participants van poder gaudir d’un traçat que combinava corriols, espais de bosc, pista, zona de pedres i crestes.

La prova estava organitzada per l’Escola Esportiva Enclusa, Outdream Catalunya i Innovit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments