Inici Actualitat 286 participants a la 4a Gitana en btt de Taradell

286 participants a la 4a Gitana en btt de Taradell

0
COMPARTIR

La 4a edició de La Gitana en btt de Taradell ha superat aquest diumenge la participació de l’any passat. Un total de 286 ciclistes, una seixantena més, han pres part a la pedalada que era no competitiva, organitzada per la Unió Ciclista Taradell.

La prova ha començat des del Pavelló d’esports El Pujoló on hi havia el centre logístic. Comptava amb dos recorreguts, un de 28 quilòmetres amb 800 metres de desnivell, i un altre de 44 quilòmetres amb 1.400 metres de desnivell positiu. I també estava oberta a les bicicletes elèctriques.

La logística estava ubicada al pavelló d’esports del Pujoló, des d’on es va fer la sortida conjunta, tot i que els participants podien escollir entre dos recorreguts. El curt tenia 28 quilòmetres amb 700 metres de desnivell, mentre que el llarg en tenia més de 42 amb 1.400 metres de desnivell positiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments