Inici Actualitat El Getxo guanya el 2n Torneig infantil femení de voleibol de Taradell

El Getxo guanya el 2n Torneig infantil femení de voleibol de Taradell

0
COMPARTIR

L’equip basc del Club Getxokko Aixerrota BKT es va adjudicar dissabte la 2a edició del Torneig infantil femení de voleibol. Les jugadores basques han guanyat el torneig per segon any consecutiu. La segona posició va ser pel CV Bunyola i la tercera per al Taradell Negre.

El torneig, organitzat pel Club Vòlei Taradell, complia la segona edició i s’ha disputat durant el divendres 29 de març i el dissabte 30 de març. El torneig l’han disputat els 3 equips infantils del Clu Volei Taradell, juntament amb el CV Terrassa, el CV Bunyola (Mallorca) i el Getxoboleibolea del País Basc.

En aquesta segona edició també les jugadores basques i les mallorquines durant els dies del torneig han estat acollides per diferents famílies dels equips participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments