Inici Actualitat Disssabte es disputa a Taradell la 2a edició del Trail Petit Bandoler

Disssabte es disputa a Taradell la 2a edició del Trail Petit Bandoler

0
COMPARTIR

L’any passat en la 1a edició una setantena de nens i nenes van participar en la 1a edició del Trail Petit Bandoler de Taradell. Aquest dissabte es disputa la 2a edició al bosc del Pujoló. La prova forma part de la 2a Copa Osoning Trail run kids, que compta amb un total de set proves.

El Trail Petit Bandoler és una prova no competitiva sense classificació i començarà a les 9 del matí des del davant de l’EAS, al Pujoló de Taradell, amb les acreditacions i entrega de dorsals. A les 10 començarà la prova amb diverses categories que tindran diferents recorreguts i desnivell: Escoleta, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i sprint trail (nascuts entre el 2006 i 2009). Precisament, aquesta última serà la primera prova a disputar-se amb una distància de 4.200 metres. Més tard, començarà la infantil (2.400 metres de distància), l’aleví (1.750 metres), l’Escoleta (220 metres), la prebenjamí (920 metres) i la benjamí (1.360 metres).

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç. La prova està organitzada per l’Escola Esportiva Enclusa, Outdream Catalunya i Innovit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments