Inici Actualitat Diumenge es disputa la 4a edició de La Gitana en btt de...

Diumenge es disputa la 4a edició de La Gitana en btt de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 7 d’abril tindrà lloc la 4a edició de La Gitana en btt de Taradell, organitzada per la Unió Ciclista de Taradell. Després de l’edició passada que va suposar reprendre la iniciativa després de la pandèmia i que va tenir més de 200 participants, s’espera una bona participació.

Es tracta d’una pedalada no competitiva, que transcorre pels entorns de Taradell. Aquest any compta amb corriols nous i inèdits. La Gitana començarà a 2/4 de 9 del matí d’aquest diumenge des del Pavelló d’esports i comptarà amb dos recorreguts, un de 28 quilòmetres amb 800 metres de desnivell, i un altre de 44 quilòmetres amb 1.400 metres de desnivell positiu. Hi haurà dos avituallaments, esmorzar abans de sortir i entrepà a l’arribada. També hi poden participar les bicicletes elèctriques.

Més informació i inscripcions a: www.lagitanabttdetaradell.com.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments