Inici Actualitat Dissabte cal avançar els rellotges per adaptar-los a l’horari estiuenc

Dissabte cal avançar els rellotges per adaptar-los a l’horari estiuenc

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana es produirà el canvi d’hora d’estiu. La nit del dissabte 30 de març al diumenge 31 de març caldrà avançar els rellotges una hora per adaptar-los al nou horari d’estiu. Així, a les 2 de la matinada de diumenge caldrà avançar l’hora fins a les 3.

D’aquesta manera, entrarem en l’horari d’estiu que farà que els dies s’allarguin amb llum solar i es faci fosc més tard. Aixòsí, també es farà clar un pèl més tard. Aquest canvi es produirà a tots els països de la Unió Europea amb la intenció d’ajustar la jornada laboral a les hores de llum natural.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments