Inici Actualitat Estocada a la lliga de la UD Taradell que guanya al camp...

Estocada a la lliga de la UD Taradell que guanya al camp del segon classificat, el Pradenc (0-1)

0
COMPARTIR

Tothom esperava que la UD Taradell ensopegués aquest dissabte al camp del Pradenc, el segon classificat del grup 4t de la Tercera Catalana. Però els taradellencs han mostrat molta solvència i han donat un pas molt gran per assolir el campionat. Han guanyat 0 a 1 i han augmentat la diferència respecte al seu principal perseguidor.

Ha estat un partit molt igualat i que s’ha acabat decidint gràcies a un gol d’Albel Mas abans de la mitja hora de joc. Els taradellencs, amb avantatge, han sabut rendibilitzar-ho i han tornat a mostrar una gran eficiàcia defensiva. En tota la lliga, només han encaixat 16 gols. Tot i la insistència del Pradenc, conscient que era un partit clau per poder aspirar a ser campió, el Taradell ha sabut aguantar.

Cal destacar que la UD Taradell afrontava el partit amb baixes sensibles. Joan Canó am problemes físics no ha disputat cap minut, mentre que Soufiane complia un partit de sanció per l’expulsió en l’anterior jornada. Tot i això, els jugadors taradellencs han protagonitzat un partit molt seriós i han pogut aguantar l’avantatge fins al final del partit. Aconseguit tres punts que poden ser molt importants de cara a final de temporada.

Falten 7 jornades de lliga i la UD Taradell és el líder amb 50 punts, 5 més que el segon classificat, però amb un partit pendent a casa contra el Moià.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments