Inici Actualitat La UD Taradell supera el Tona B amb inferioritat numèrica i amb...

La UD Taradell supera el Tona B amb inferioritat numèrica i amb un gol a l’últim minut (2-1)

0
COMPARTIR

Victòria de líder la que ha aconseguit aquest dissabte a la tarda a la Roureda la UD Taradell de Tercera Catalana. Els taradellencs han superat el Tona en un partit on han començat perdent i on han jugat 37 minuts amb inferioritat numèrica. Un gol d’Èrik en l’últim minut ha donat els tres punts als taradellencs.

Partit molt complicat el de la UD Taradell davant del tercer classificat, el Tona B. Els visitants s’han avançat al minut 4 de partit en una pilota llarga, on el davanter s’ha avançat a la sortida de Jona i tocant la pilota l’ha enviat al fons de la xarxa. Tot i això, el Taradell ha reaccionat amb paciència. Ha començat a combinar i a portar el pes del partit. Tot i això, li ha costat aconseguir profunditat i, sobretot, ocasions. Però ha tingut un parell o tres d’arribades per les bandes perilloses on ha faltat la darrera passada per trobar el xut o la defensa visitant ha pogut rebutjar. La clau del partit ha arribat al minut 38. En una pèrdua de pilota en camp propi del Taradell, el Tona ha arribat per l’esquerra en un u contra u davant Jona. El xut del davanter tonenc s’ha estavellat al pal i la pilota ha tornat enrere a les mans de Jona. Del possible 0 a 2 s’ha passat a l’empat. Al minut 40, en una pilota centrada per la dreta de l’atac taradellenc un defensa visitant ha rebutjat malament i ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria, quan no hi havia perill. Amb empat a 1 s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un parell d’arribades perilloses del Tona, sobretot una falta molt passada que un jugador ha pogut desviar la pilota quasi sense angle i aquesta ha tocat a la part exterior del pal. La jugada clau ha arribat al minut 52 quan l’àrbitre ha expulsat a Soufiane. Una pilota àrea l’ha tocat de cap, però el jugador visitant s’ha queixat d’un cop i l’àrbitre li ha ensenyat la segona targeta groga. La primera l’havia vist al primer temps per protestar. L’expulsió ha estat molt rigorosa, ja que el jugador visitant no ha hagut de ser assistit ni atès a la banda pel presumpte cop.

Amb inferioritat numèrica, però, el Taradell ha sabut posicionar-se i ha estat l’equip que més ha rondat el perill a porteria contrària. Als 62 minuts Canó en una jugada ràpida ha estat a punt de marcar, però pressionat per un defensa ha enviat la pilota massa alta per sobre la porteria. El Tona ha intentat buscar el gol en accions llargues, i en un alguna combinació per dins que ha estat ben tapada. L’ocasió més clara i quasi única ha estat una centrada per banda dreta que dos jugadors en dues ocasions han fallat el xut a l’interior de l’àrea petita. El Taradell ha buscat sorprendre en llarg. I en l’últim minut una pilota llarga a l’esquerra l’ha agafat Oriol Vila que s’ha girat per treure una centrada passada que Èrik ha rematat al segon pal per fer explotar el públic local d’alegria.

El Taradell s’ha endut els tres punts en un partit on ha tingut les coses en contra i es consolida com a líder amb 47 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments