Inici Actualitat Can Costa acull l’Assemblea de l’ANC que descarta crear una llista cívica...

Can Costa acull l’Assemblea de l’ANC que descarta crear una llista cívica per la independència

0
COMPARTIR
Foto: ACN

Taradell ha acollit aquest dissabte l’Assemblea General Ordinària de l’ANC, en la qual s’ha anunciat que finalment no s’impulsarà una llista cívica de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, convocades pel proper 12 de maig. El resultat ha estat molt ajustat i la diferència entre el ‘sí’ i el ‘no’ ha estat de tan sols 98 vots de diferència.

Els vots negatius han sumat un 49,45%, els favorables un 48,16% i els vots en blanc un 2,38%. La consulta sobre la llista cívica, que s’ha fet durant la setmana, ha comptat amb una participació de 7.599 vots. En total, 3.758 socis (un 49,45%) han votat en contra d’aquesta llista, mentre que 3.660 socis (un 48,16%) han demanat tirar-la endavant.

L’acte s’ha fet al Centre cultural Costa i Font de Taradell amb unes 700 persones. A l’acte també hi ha estat present l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas.

Foto: ACN
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments