Inici Actualitat El CP Taradell suma la segona victòria consecutiva a la pista del...

El CP Taradell suma la segona victòria consecutiva a la pista del Shum (3-4)

0
COMPARTIR

Segona victòria consecutiva del Club Patí Taradell a l’Ok Lliga Plata nord. Els taradellencs van guanyar a la difícil pista del Shum per 3 gols a 4.

Els locals van sortir millor i es van avançar als 12 minuts de partit. Abans ja havien desaprofitat un penal. A 9 minuts pel descans va arribar el 2 a 0. Però la reacció taradellenca va ser fuliminant. Nil Generó escurçava diferències un minut i mig després. I pocs segons després Arnau Font feia l’empat a 2. A cinc minuts pel descans va arribar el 2 a 3 de penal transformat per Víctor Crespo.

La segona part va ser plena d’incertesa. Cap dels dos equips era capaç de marcar fins que Víctor Crespo va fer el 2 a 4. Ja en els darrers instants de partit els locals van fer el 3 a 4, marcador defimitiu.

Amb aquests tres punts el CP Taradell segueix en cinquena posició amb 27 punts. Ara la lliga es para fins el 6 d’abril, quan el Taradell lrebrà a casa al Lloret.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments