Inici Actualitat Sense canvis en la taxa d’atur del mes de febrer de 2024...

Sense canvis en la taxa d’atur del mes de febrer de 2024 a Taradell

0
COMPARTIR

El febrer de 2024 no va registrar cap tipus de canvi en la taxa d’atur a Taradell. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el nombre de taradellencs i taradellenques sense feina al mes de febrer de 2024 va ser el mateix que al gener. És a dir, en total hi ha 228 taradellencs i taradellenques sense feina (6,68%). Fa un any, al 2023, la xifra d’aturats era molt més baixa, 209 persones.

A Osona, l’atur ha anat a la baixa al mes de febrer. Ara hi ha 73 persones menys en situació d’atur que al gener. És a dir, un total de 7.102 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era més baixa, 7.016 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments