Inici Actualitat La UD Taradell dona un cop a la lliga guanyant al camp...

La UD Taradell dona un cop a la lliga guanyant al camp del Gurb (0-2)

0
COMPARTIR

Triomf de campió el que ha aconseguit la UD Taradell de Tercera Catalana aquest dissabte a la tarda al camp d’un dels aspirants, el Gurb. Els taradellencs han guanyat per 0 a 2 per consolidar el seu liderat i mostrar la seva candidatura al campionat.

El Taradell ha consolidat la victòria amb un gran treball defensiu, el mateix que està realitzant durant tota la temporada. Així, al primer temps, la igualtat s’ha trencat al minut 21, quan Joan Canó ha avançat el Taradell amb el 0 a 1. El Gurb ha apretat de valent, però no ha trobat gens de facilitats. Els locals han tingut una ocasió claríssima al minut 45 quan han enviat una pilota al pal. Però en el següent contraatac, Èrik podria haver fet el 0 a 2 pel Taradell. Amb 0 a 1 s’ha arribat al descans.

Al segon temps, el Gurb ha sortit disposat a empatar i ha apretat molt. El Taradell ha hagut de patir durant molts minuts, però ha sabut defensar-se bé i conservar l’avantatge. Ja a la part final, en els darrers minuts, ha arribat la sentència, quan Oriol Vila ha fet el 0 a 2 definitiu.

Victòria que confirma que la candidatura del Taradell al títol de lliga és molt seriosa. Els taradellencs sumen 44 punts a falta de deu jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments