Inici Actualitat Els Troneres guanyen un Carnaval de Taradell 2024 molt multitudinari

Els Troneres guanyen un Carnaval de Taradell 2024 molt multitudinari

1
COMPARTIR

Taradell va celebrar aquest dissabte el Carnaval 2024 amb la participació d’un total de 8 carrosses i 9 comparses. Els Troneres es van endur el primer premi a la millor carrossa, recreant un temple de la Medusa. D’aquesta manera van completar el triplet de premis, ja que van ser segons al Carnaval de Centelles i van guanyar en carrosses B al Carnaval de Terra Endins.

La segona posició en carrosses va ser per la del grup Hordes SPT amb una proposta inspirant-se en l’artista Mr. Doodle. La tercera posició va ser per la colla de Santa Eugènia de Berga CarnaSEB reproduïnt un escorpí i fent referència a la política i l’aminista. El quart premi, perquè aquest any es donaven més premis, va ser per la carrossa del Consell de Joventut de Taradell.

En quant a comparses, el primer premi va ser per la proposta de Carcamàlians que recreaven uns balcons amb avis i àvies a la finestra. La segona posició va ser per LedsKids disfressats de petits pastissos. També es van donar tres accèssits a Cava 0’0, La vida és un Carnaval reproduint el fons marí i els residus, i l’AFA de l’Escola Bressol La Xarranca. L’organització, Ràdio Taradell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, va ampliar aquest any el nombre i les dotacions dels premis.

El jurat estava format per professionals de la perruqueria, el maquillatge, la caracterització, la manicura, la bellesa i la fotografia de Taradell com Anna Alabern, Laura Bruy, Imma Castany, Gemma Castro, Bet Pujols i Sílvia Pujols.

El Carnval va començar a quarts de 7 de la tarda amb el pregó que va fer el músic Guillem Soler on va posar-hi música amb la seva guitarra. Va tenir lloc davant del Centre cultural Costa i Font, des d’on van començar la rua que va recórrer els carrers més cèntrits del poble amb la participació de moltíssima gent disfressada i també molt de públic.

La rua va acabar a Can Costa, on es van lliurar entrepans i aigües per als membres de les carrosses i comparses i es van lliurar els premis. El fi de festa va comptar amb el concert del grup de versions Waikiki i amb el colofó final d’Animal Dj.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Papita Meringuita
Papita Meringuita
2 març 2024 19:13

Hola, hi havia premi? Com un ram de flors, o una placa…