Inici Actualitat EL CP Taradell no aixeca cap i torna a perdre contra l’Igualada...

EL CP Taradell no aixeca cap i torna a perdre contra l’Igualada (0-2)

0
COMPARTIR

Cinquena derrota consecutiva del Club Patí Taradell a l’Ok Lliga Plata sud. Els taradellencs no coneixen el triomf des que van perdre en el penúltim partit de la primera volta i van caure a casa aquest dissabte per 0 a 2 contra l’Igualada.

Les tres primeres jornades de la segona volta també s’han tancat amb derrotes. Aquest dissabte al municipal del Pujoló els taradellencs no van ser capaços de trobar la porteria rival i van acusar les baixes de Víctor Crespo i Albert Benito. Al primer temps hi va haver molta igualtat, i cap dels dos equips va saber trobar el gol. En canvi, al segon temps, als quatre minuts els visitants van gaudir d’un penal que va suposar el 0 a 1. Als 8 minuts Sergi Pla va disposar d’una falta directa per empatar, però no va estar encertat de cara a porteria. Els minuts van anar avançant i el Taradell va començar a arriscar i a precipitar-se per buscar el gol. No va ser capaç de trobar-lo i en els últims segons els visitants van fer el 0 a 2 definitiu.

El CP Taradell baixa fins a la cinquena posició a la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments