Inici Actualitat El CP Taradell no aixeca cap i torna a perdre a la...

El CP Taradell no aixeca cap i torna a perdre a la pista del Palafrugell (4-1)

0
COMPARTIR

Quarta derrota seguida del Club Patí Taradell a l’Ok Lliga Plata sud. Aquest dissabte els taradellencs van caure a la pista del Palafrugell per 4 gols a 1.

Tot i això, el partit va començar bé per al CP Taradell que als tres minuts s’avançava en el marcador amb un gol de Pol Gallifa, que va transformar una falta directa. Els taradellencs afrontaven el partit amb la baixa de Víctor Crespo, que en la jornada anterior havia vist la targeta vermella. Amb 0 a 1 es va arribar al descans.

A la segona part va ser la igualtat, però el Palafrugell va aconseguir l’empat als 7 minuts. Tot i això, cap dels dos equips seguia sense avançar-se en el marcador i els minuts passaven. A 5 minuts pel final, però, el Palafrugell va sentenciar amb dos gols consecutius. Amb 3 a 1 el Taradell va haver d’arriscar i dos minuts més tard va arribar el 4 a 1 definitiu.

Quarta derrota consecutiva que deixa el CP Taradell en quarta posició amb 21 punts, però s’allunyen els tres primers.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments