Inici Actualitat El CP Taradell suma la tercera derrota consecutiva perdent contra l’Alcobendas (2-6)

El CP Taradell suma la tercera derrota consecutiva perdent contra l’Alcobendas (2-6)

0
COMPARTIR

Tercera derrota consecutiva del Club Patí Taradell a l’Ok Lliga Plata sud. Els taradellencs van caure aques dissabte al municipal del Pujoló contra l’Alcobendas per un contundent 2 a 6.

Els taradellencs van anar a remolc en tot el partit i han vist com en tres jornades pràcticament han dit adéu a les aspiracions d’ascens. En el partit d’aquest dissabte als tres minuts els madrilenys ja van inaugurar el marcador. Els taradellencs ho van intentar i van fregar l’empat, però l’Alcobendas, molt efectiu de cara a porteria, va fer el 0 a 2 a sis minuts pel descans. Tot i això, Víctor Crespo va escurçar diferències des del punt de penal, poc després. Però el gerro d’aigua freda va arribar en una falta directa a poc més d’un minut per la mitja part, que va suposar l’1 a 3.

A la represa, només començar Jacint Molera va fer el 2 a 3 i va donar esperances per a la remuntada. Els visitants, però van aguantar l’empenta local i abans dels 10 minuts van fer el 2 a 4. Dos minuts després van disposar d’una falta directa, que Xavier Puigbí va aturar. Amb el partit sense control i el CP Taradell arriscant, els visitants van sentenciar a tres minuts pel final amb el 2 a 5. Tot seguit, Víctor Crespo va veure la targeta vermella i en la falta directa següent va arribar el 2 a 6 final.

El CP Taradell segueix quart amb 21 punts, però a 13 del líder, l’Alpicat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments