Inici Actualitat Cop d’autoritat de la UD Taradell que guanya a Sant Hilari (1-4)

Cop d’autoritat de la UD Taradell que guanya a Sant Hilari (1-4)

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha començat la segona volta de la lliga a Tercera Catalana, demostrant perquè és el líder. Els taradellencs han guanyat per 1 a 4 davant d’un equip que en el primer partit de lliga havia guanyat a la Roureda.

A més, els taradellencs han hagut de remuntar un marcador en contra. El partit ha començat amb molta igualtat i minuts de tanteig per part dels dos equips. Abans de la mitja hora de joc, però, en un error taradellenc ha arribat l’1 a 0. El gol, però, no ha descentrat el Taradell, que ha empatat al cap de cinc minuts per mijtà de Joan Canó. A més, abans del descans Abel Mas ha capgirat el marcador posant l’1 a 2, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, el Taradell amb avantatge al marcador ha sabut esperar el seu moment. I aquest ha arribat a l’equador del segon temps, quan Oriol Freixas ha fet l’1 a 3. Un resultat que ha facilitat els últims minuts de partit. Ja en el darrer tram, de nou, Oriol Freixas ha sentenciat amb l’1 a 4.

La UD Taradell suma 32 punts en 16 jornades i lidera en solitari el grup 4 de Tercera Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments