Inici Actualitat Els Passant dels Tonis 2024 treuen al carrer el seu patrimoni conservat...

Els Passant dels Tonis 2024 treuen al carrer el seu patrimoni conservat i recuperat

0
COMPARTIR

Taradell ha viscut aquest diumenge al matí el Passant dels Tres Tombs dels Tonis de Taradell 2024. Una nova edició on s’ha prioritzat mosatrar el patrimoni rural conservat a l’Alzinar de la Roca, per davant de la quantitat de carros i animals.

Pels carrers de Taradell s’han vist tot tipus de carruatges i usos, així com una representació dels carros que s’han recuperat i conservat en els darrers anys. Els que no anaven tirats per animals, es podien veure exposats en diferents punts del municipi. I és que la dificultat i el cost de llogar animals i la cura per vetllar també pel benestar dels animals, fan que cada cop hi hagi menys carruatges tirats. Tot i això, el patrimoni que conserven els Tonis de Taradell és molt extens i, per això, alguns carruatges només estaven exposats en diferents punts a l’aire lliure.

Al davant de l’Església Sant Genís s’ha fet la benedicció tradicional dels animals i participants en el passant, un punt on, de nou, ha acollit molt de públic que no s’ha volgut perdre el moment.

Podeu veure més imatges clicant a la imatge de sota.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments